Tekerj egy jó célért

Tekerj egy jó célért! - Kézdivásárhely 2019

terkep kezdi 2019Adománygyűjtő sportakció, közösségi célokért

Helyszín: Sportcsarnok
Időpont: 2019. július 12., péntek

Az idei cél:
A július 12-én, Kézdivásárhelyen megrendezendő „Tekerj egy jó célért” adománygyüjtő akció szavazásának eredményeit figyelembe véve, az idei főcél tehát egy játszótér kialakítása a kézdivásárhelyi speciális óvoda részére.

Ugyanakkor, hogy a közösség és a városba látogatók hasznára is lehessen a rendezvény, egy „okos” padot is felállítunk a Gábor Áron téren, ahol telefon, tablet, laptop tápegységeit lehet majd feltölteni.

    

 

 

Program
16.00 – gyülekezés, regisztráció
17-20 – kerékpározás, meghatározott útvonalon
21.00 - eredményhirdetés

Részvételi díj:
15 lej felnőtteknek
10 lej gyermekeknek

Mindenki hozzon támogatót, aki körönként befizet!
Egy kör (4.2 km) támogatási értéke: 5 lej
Kiskorúak mellé felnőtt felügyelete szükséges.

Eddigi Tekerj eredmények
2014 - 114 résztvevő, 3.163 lej, Molnár Józsiás mozgáspark HKA támogatással (befektetés értéke 12.000 lej)
2015 - 600 résztvevő, 17.845 lej, játszótér a Sportcsarnok mellett
2017 - 712 résztvevő, 18.360 lej, játszótér, sajátos igényűeknek is a Turóczi Mózes iskolában
2018 - 950 résztvevő, 38.710 lej, támogatás Imre Kristóf korházi kezelési költségeire, kerékpár pompa- és felszerelés a Sportcsarnok mellett, homokozó  sajátos igényűeknek a Sportcsarnok melletti játszótérre


Fontos tudnivalók az akcióval kapcsolatban
1. A Tekerj akció nem verseny, hanem gyűjtési akció.
2. A kerékpárosoknak regisztrációs díjat kell befizetniük: 15 lej felnőtt, 10 lej gyermek. A befizetett díj ellenében a résztvevőnek logóval ellátott pólót biztosítunk.
3. 14 éven aluli gyermekek csak szülői felügyelettel vehetnek részt az akcióban.
4. A résztvevőknek a szervezők pólót, számlapot és pecsételőlapot biztosítanak, valamint édességet és ásványvizet az akció alatt.
5. A kerékpározás előre meghatározott útvonalon történik, a térkép az alábbiakban megtekinthető
6. A közel 4 km-es útvonal (kör) szakaszokból áll, a szakaszokat ellenőrző pontok kötik össze, ahol pecsételéssel igazolják a biciklis számára a megtett szakaszok (körök) számát. Újabb kört csak az előző teljes megtétele után kezdhet a biciklis.
7. Minden kerékpárosnak támogatója kell, hogy legyen (ez adott esetben önmaga is lehet), aki a körönkénti minimum 5 lej befizetéssel ösztönzi a kerékpárost minél több kör megtételére.
8. A támogató regisztráláskor jelzi a támogatási szándékot, megadja a támogatni kívánt személy nevét, és a körönként felajánlott összeget. A befizetés az akció után, a megtett körök számától függően történik.

A sportesemény biztonságos bonyolításának és sportszerűségének elveit a Sportszabályzat tartalmazza, amelynek tartalmát minden résztvevő biciklisnek ismernie kell.

Befizetések
A kerékpárosok iratkozáskor befizetik a regisztrációs díjat, személyesen az alapítvány székhelyén (Templom utca 1A szám) vagy banki átutalással az alapítványi számlára: RO97RNCB0124118922700001
A tárgynál fel kell tüntetni: contributie XY – Pedaleaza pentru un scop bun.
A támogatók a helyszínen fizetik be a támogatási összeget.

Díjazás
A szervezők díjazzák azt a kerékpárost, aki a legtöbbet gyűjt, azonkívül tombolatárgyakat sorsol ki a hét körön felül tekerőknek.

FaLang translation system by Faboba

fb icon