Sepsiszentgyörgy – 2017

Szeptember elsején 156-on vettek részt a HKA által szervezett Tekerj egy jó célért közösségi akcióban, összesen közel 3900 km-t tettek meg. A legfiatalabb résztvevő Czintos Bíborka volt, négyéves, aki két kört tekert (egy kör hossza 9.2 km). Jóllehet, kevesebben vettek részt a vártnál, az akció sikeres volt és jó hangulatban zajlott. Az összesített eredmények:

Résztvevők száma – 4156, ebből gyermek 54

Körök száma – 421

Letekert km száma – 3873

Öt körön felül tekerők száma – 26

Hét körösök – 6

                               

A legeredményesebben három résztvevő gyűjtött:

Kovács Tihamér / Zarah, Kédivásárhely - 80 lej, 8 kör         

Oláh Attila / Zarah, Kédivásárhely - 80 lej, 8 kör   

Rácz Attila / egyéni - 80 lej, 4 kör

Így a főnyereményt, egy 500 lejes vásárlási utalványt (Bertis ajándéka), sorsolással osztottuk ki, a szerencsés nyertes Oláh Attila kézdivásárhelyi résztvevő volt, Románia 2015-ös paraolimpikonja. Az öt körön felül tekerők között öt darab, egyenként 100 lej értékű, élelmiszeripari termékeket tartalmazó csomagot sorsoltunk ki (Bani Market ajándéka).

Összesen 6410 lej gyűlt, amelyet a HKA lakossági javaslatra egy kutyafutattató létrehozására fordít, a megvalósítással a Székely Kutyaklub egyesületet bízza meg. A kutyfauttató egy rendezett, zárt terület, ahol a kutya kimozoghatja magát és elvégezheti a dolgát. Így a környezet tisztábbá válik, és kellemesebbé az emberek számára.

FaLang translation system by Faboba

fb icon