Tg. Secuiesc - 6 iunie 2014

În 6 iunie 2014 s-a desfăşurat cu succes prima ediţie a acţiunii „Pedalează pentru un ţel bun !” la Târgu Secuiesc. Scopul principal al acțiunii este realizarea unei parc fitness la Tg. Secuiesc în colaborare cu primăria orașului Tg. Secuiesc.

mozagaspark

114 persoane au pedalat pentru un parc sportiv, printre care şi locuitori ai oraşelor Sf. Gheorghe şi Covasna. Cel mai tânăr participant a avut 2 ani, iar cel mai vârstnic 84 de ani (Gyenge András, care a pedalat două ture pentru nepotul lui, în total 8,5 km).
Au participat şi copii, care au pedalat cu perseverenţă timp de 3 ore. Entuziasmul cicliştilor a fost uriaş,  pentru ei a fost  o adevărată experienţă sportivă şi rezultatele au fost pe măsură : s-au pedalat în total 2.000 km în trei ore. Acţiunea ciclistă s-a desfăşurat fără probleme, în ciuda numărului mare de participanţi, datorită organizării atente, seriozităţii cicliştilor şi respectării regulilor.
Rezultatele acțiunii cicliste:

La sfârşitul acţiunii s-au totalizat rezultatele:

  • 114 ciclişti
  • 479 ture, adică 2.012 km (o tură = 4,2 km)
  • Şapte persoane au pedalat mai mult de 10 ture
  • Suma strânsă prin pedalare: 3.163 lei, din care 1.590 lei din taxe de participare şi 1.573 lei din sponsorizări.

Ciclistul cu cea mai mare distanţă pedalată: Czifra József cu 18 ture, apoi Kovács Tihamér şi  Balog Szilárd cu câte 17 ture, toţi membri ai grupului Bike Forever. Cicliştii cei mai de succes au primit premii: FCCv a asigurat premiul de 300 lei pentru primul clasat, iar cei doi ciclişti de pe locul doi au primit premii în obiecte de la firmele Senso SRL şi Bauart SRL.

Dorim să mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit, firme şi organizaţii civile, care au mobilizat oameni, s-au înscris cu echipe şi au ajutat astfel la realizarea parcului sportiv. Aceştia sunt: Senso SRL, Orex SRL, Nexxon SRL, Profi Rádió, Kreakids studio, Bike Forever, Szín-ész Kuckó, Asociaţia Soare Verde (Zöld Nap Egyesület), precum şi Asociaţia Athlos din Sf. Gheorghe.

Totodată au oferit sprijin material firmele: Secuiana SA., Euro Construct, Hobby GSM, Pizza Mimmela, Asociația Femeilor a servit cu prăjituri,  Restaurantul Székely a ajutat munca voluntarilor cu sandwichuri, Bertis a oferit ape minerale și ciocolate participanților.

Aşteptăm în continuare donaţii pentru parcul sportiv, este nevoie să se strângă 3.000 lei pentru ca la toamnă să se poată inaugura parcul de antrenament în aer liber în Târgu Secuiesc. Aşteptăm sprijinul firmelor, contractul de sponsorizare se poate descărca aici .

 DSC 6728  DSC 6754
 DSC 6789  DSC 6816
 DSC 6821  DSC 6846
 DSC 6966  DSC 6911

 

   Sponsori  
 HKA kzssegi kartya vegso q9 bertis  UJ
 
gfc 
FaLang translation system by Faboba

fb icon