Pedalează pentru un scop bun! – Târgu Secuiesc 2017

712 participanți la acțiunea Pedalează pentru un scop bun la Tg. Secuiesc!

... printre care 238 copii! Cu toate că au fost foarte mulți participanți, evenimentul a decurs fără probleme. Mulțumiri voluntarilor asociației Z0ld Nap și reprezentanților poliției locale.  Rezultatele acțiunii Pedalează la Tg. Secuiesc: 712 participanți, 11385 km parcurși, 18360 Ron fonduri strânse! Mulțumim frumos participanților și sponsorilor acest frumos rezultat. Din suma strânsă se va realiza pe parcusrsul verii un loc de joacă și pentru copii cu dizabilități și se vor amplasa suporturi pentru biciclete pe teritoriul orașului.

Cei mai eficienți participanți au fost: Demeter Zsolt, Czifra József, Kovács Tihamér și Szigyártó László, au parcurs o distanță de 67.5 km fiecare, astfel au adunat individual 338 lei în fondul de programe. Performanțele copiilor uneori au depășit pe cele ale părinților astfel: Gyenge Ákos, Dezső Norbert, Kerekes Csongor, Dobra László Eduárd și Léva Balázs au parcurs 9 rute, Kovács Ákos, Kerekes Dávid, Rettegi Rudolf și Baricz Örs 10 rute, între 40-50 km. Cea mai tânără participantă a fost Székely Erika cu vârsta de trei ani.

Asociația Femeilor din Tg. Secuiesc a oferit prăjituri participanților, restaurantul Székely a oferit sandvișuri voluntarilor, fabricile Zarah și New Fashion au contribuit cu biciclete ca premii pentru cei mai performanți participanți și premiul principal a fost acordat de către Senso Srl./Gyenge Attila și de Asociația Székelyek a magasban, reprezentată de Tulit Zsombor vicepreședinte HKA.

Mulțumim tuturor colaboratorilor, în special conducerii Zarah Moden și New Fashion, precum și tuturor participanților pentru reușita acțiunii Pedalează pentru un scop bun la Tg. Secuiesc.

FaLang translation system by Faboba

fb icon