HU | RO

fejlec tekerj

Everesting a cukorbetegekért!

Az idei „Tekerj egy jó célért” akció igencsak rendhagyó lesz, mivel az elmúlt évekkel ellentétben most egyetlen kerékpáros lesz. Az idei cél, a Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesületének adományt gyűjteni. Én is cukorbeteg vagyok, szeptemberben lesz 16 éve.

Bemutatkozás

Vajna János - Tekerj egy jó célért! - Everesting a cukorbetegekért!Üdvözöllek itt, elöljáróban hadd mutatkozzak be néhány szóban. Vajna János vagyok, 21 éves, és idén az a megtiszteltetés ért, hogy én képviselhetem a „Tekerj egy jó célért” akciót, amelyet augusztus 8.-án szervezünk meg a Sugásfürdőre vezető úton. Az „Everesting Challenge-t” kísérelem meg teljesíteni. Ez azt jelenti, hogy egy adott hegyi szakaszon annyiszor kell fel-le menni, míg teljesül a Mount Everest 8 848 m-es szintkülönbsége.

Konkrétan, ki kell tekerjek Sugásba 45ször alvás és hosszabb pihenők nélkül. Az idei cél, a Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesületének adományt gyűjteni, mivel én is cukorbeteg vagyok.

Szeretnék adni ennek az egyesületnek, hisz az elmúlt 16 év alatt rengeteget kaptam tőlük. Ezt a kihívást eddig még cukorbeteg nem tudta teljesíteni Európában, sőt az egész világon csak egy diabéteszesnek sikerült. Az egyéni célom az, hogy bebizonyítsam: „A lehetetlen nem tény hanem vélemény!”. Ugyanis 2019 novemberében egy biciklis baleset folytán eltörtem három csigolyám. 8 napig egy helyben feküdtem, közel 10 kg-ot fogytam, többnyire izomból és arra sem volt erőm hogy felüljek magamtól. Tudom, hogy amin keresztül mentem és amire készülök sok embernek lehetetlen küldetés. Hiszem azt, hogy megfogom tudni csinálni, mert erősebb vagyok mint a félelmem!


Szervező
Háromszéki Közösségi Alapítvány
Partner
Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesülete

Az akció célja

 • Célösszeg: 12 000 lej, cukorszintmérő eszközökre és kiegészítőkre

Az akció programja

 • Időpont: 2020. augusztus 8.
  - Indulás 8.-án reggel 7 órakor
  - Befejezés augusztus 8.-án éjfélkor
 • Helyszín: Sepsiszentgyörgy, Sugásfürdő
 • Útvonal: a Csaba-forrástól – Sugásfürdőig

Hogyan támogathatsz?

 • Helyszínen, az akció napján készpénz befizetéssel

 • A Háromszéki Közösségi Alapítvány irodájában (Templom u. 1A / Amöba Oktatási Központ), készpénzzel, naponta 10-16 óra között

 • Közvetlen banki átutalással a Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok Egyesületének számlájára:
  Banca Transilvania, Suc. Sf. Gheorghe, RO79BTRL01501205D20206XX
  >> Szerződés (pdf)

Fotó | Videó


 

Támogatók

kozossegi kartya programBertisH-Pressorexbani market

hka logo© 2020 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 - Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1A
www.hka.ro | Tel.: +40 267 351 959

facebook matterz

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio