HU | RO

fejlec tekerj

712-en tekertek Kézdivásárhelyen hétvégén egy jó célért!

... közöttük 238 gyermek! A magas létszám ellenére baleset és problémamentesen zajlott a szombati Tekerj akció Kézdivásárhelyen, külön köszönet a Zöldnap egyesület önkénteseinek és a rendőrség képviselőinek.

Eredmények: 712 résztvevő, 11385 letekert km, 18360 Ron gyűjtött pénz! Köszönjük szépen a résztvevőknek és támogatóknak ezt a szép eredményt. Az összegből a nyár folyamán megvalósul egy szép játszótér, mozgássérülteknek is, valamint kerékpártartók lesznek elhelyezve a város forgalmas területein.

Az akció legeredményesebb gyűjtői Demeter Zsolt, Czifra József, Kovács Tihamér és Szigyártó László voltak, 15 kört, azaz 67.5 km-t kerékpároztak, és ezzel egyenként 338 lejt gyűjtöttek a programalapba. A gyermekek is nagyon jól teljesítettek, Gyenge Ákos, Dezső Norbert, Kerekes Csongor, Dobra László Eduárd és Léva Balázs 9 kört, Kovács Ákos, Kerekes Dávid, Rettegi Rudolf és Baricz Örs 10 kört tekertek, 40-50 km között. A legfiatalabb résztvevő a három éves Székely Erika volt.

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete aprósüteménnyel kedveskedett a résztvevőknek, az önkénteseknek szendvicsekrol gondoskodott a Székely vendéglő, a New Fashion és Zarah Moden bicikliket ajánlott fel a jól teljesítőknek, a legeredményesebb gyűjtők pedig értékes ajándékokhoz jutottak a Senso kft./Gyenge Attila és a Székelyek a magasban/Tulit Zsombor HKA alelnök jóvoltából.

Köszönet minden közreműködőnek és résztvevőnek, különösen a Zarah Moden és New Fashion gyárak vezetőségének a sikeres akcióért!

hka logo© 2020 Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 - Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1A
www.hka.ro | Tel.: +40 267 351 959

facebook matterz

Webfejlesztés, karbantartás:
Digital Studio